Over mij

Tea

Passionista

Hey jij,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. Als groot theeliefhebber ben ik altijd bezig met het maken van mijn eigen theebrouwsels. Ik heb aardig wat proeverijen gehad voordat ik tot optimale samenstellingen ben gekomen. Altijd heerlijk zo’n kopje thee, het maakt niet uit op welk moment van de dag. Je voelt de aarde door je aderen stromen, bij elke slok die je neemt. Je proeft de natuur, het geeft je leven maar ook troost en geborgenheid. Het zijn gekke tijden. Het is niet makkelijk om je dierbaren niet te kunnen knuffelen. Hoe geweldig is het dan om ze ‘a hug in a cup’ te sturen als gebaar van liefde. Gewoon omdat je aan ze denkt of voor speciale gelegenheden. Trakteer je dierbaren op een mooi theegeschenk met een persoonlijke boodschap of trakteer jezelf uit zelfliefde. Je kunt kiezen uit diverse theegeschenken. Alle theemelanges zijn met liefde samengesteld, de teksten en theequotes zijn handgeschreven. Geniet van de knuffels in je kopje thee…

Ik zet alvast een grote pot met Marokkaanse muntthee klaar. Proef je mee? Ga gauw een kijkje nemen bij onze theegeschenken en diverse theemelanges.

Many Years of Experience

Why our Tea so Taste Good

Odio ut enim blandit volutpat maecenas volutpat blandit aliquam, ac odio tempor orci dapibus ultrices. Felis imperdiet proin fermentum leo.

Turpis Egestas

Interd augue velit euis massa.

Cursus Vitae

Pulvinar habita mo tristi senect.

Blandit Turpis

Euismod quis viverra pulvinar sed.

Orci Lobortis

Dignissim orci dapibus odio iaculis.

Nibh Tortor

Nunc vel commodo viverra maec.

Our Standing Team

Blijf op de hoogte van onze theeën theemelanges